× Átmeneti szünet (2019/01/20)
A blog meghatározatlan ideig szünetel! Ennek elég nyomós és tartós magánéleti oka van. Jelentkezni fogok, ha egyenesbe jön az életem. Köszönöm a türelmet!

12 pontos írásgyakorlat (2019/01/09)
Megérkeztem az írásgyakorlat következő részével, melyet sikerült elrontanom, mint utólag kiderült. :)
→ bővebben

300: Csillagles (2019/01/05)
Mint már mondottam korábban, jönnek a 300 szavas szösszenetek, melyek közül az első a Csillagles. Harry Potter fanfiction, AU, vagy mi a búbánat, mely a háború után játszódik, Harryvel és egy saját karakterrel a főszerepben. A dolog pikantériája, hogy ez egy rohadt nagy spoiler a Halálos rúnák cselekményét tekintve, de már mindegy.
→ bővebben

BÚÉK! (2019/01/01)
Minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok! És remélem, hogy a 2019-es év még jobb lesz, mint az előző.

12 pontos írásgyakorlat (2018/12/29)
Belevágtam a fejszémet egy gyakorlatba, aminek az első részével érkeztem. Hogy milyen időközönként jön a folytatás, az még kérdéses (habár már megcsináltam néhány pontot, piszkozatban elmentve), de igyekszem minél hamarabb befejezni. :)
→ bővebben

Bloggerkarácsony (2018/12/26)
Drága angyalkáim engedélyével most Ti is megtekinthetitek az ajándékaimat - ahogy arra is választ kaphattok a bejegyzésben, hogy miért beszélek többesszámban. ;)
→ bővebben

Novella: Szenteste (2018/12/25)
Büszkén osztom meg veletek az idei Bloggerkarácsonyra készített szösszenetet, amit Hanának írtam. Ezúton is szeretnék mindenkinek áldott, békés és boldog ünnepeket kívánni! :)
→ bővebben

Kapunyitás (2018/12/24)
A Bloggerkarácsony miatt előrehoztam a blog nyitását! Bár így sajnos megtörtem a kerek dátumot, de legalább időben tudok mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni. Az ajándékozottam novellájával holnap érkezem, az én ajándékommal pedig, ha minden a terv szerint halad, holnapután. :)

Közösségi média (2018/12/14)
Létrehoztam egy oldalt és egy csoportot, ahol tudjátok követni a frissítéseket, és üzenhettek nekem a bloggal, történetekkel és bármivel kapcsolatban. Kedvelésekkel és csatlakozási kérelmekkel lehet bombázni a nap huszonnégy órájában! ;)
300 / Csillagles
2019. január 5.Szólj hozzá! (0)

Sziasztok!


Már régóta szemezgettem Jolt Háromszáz - Kihívás című blogjával és az ott található címlistával, végül pedig sikerült rávennem magam, hogy elkészítsem az első ilyen kis szösszenetet. A feladat lényege, hogy egy rövid történetet kell írni, pont háromszáz szó felhasználásával. Lehet fanfic, romantikus, horror, akció, vagy bármilyen témájú az írás, csak az a fontos, hogy a megadott címek egyikével legyen ellátva. A blogon jelenleg 63 cím van feltüntetve, tehát bőven van választék. Egy hozzám közel állót választottam elsőnek, de merészebbel is fogok jelentkezni a jövőben. Akit esetleg érdekel, Merengőn is megtalálhatja a történetet.

A dolog pikantériája, hogy ez egy rohadt nagy spoiler a Halálos rúnák cselekményét tekintve, de most már mindegy.


Besorolás: fanfiction/AU, romantikus, fluff
Idő: 1998 nyara, a második varázslóháború után
Hossz: 300 szó
Korhatár: G
Hangulat: x


– Nox!
Cassia eloltotta a pálca végéből sugárzó, kékes fényt, és megindult a halkan morajló tenger felé. Harry már egy ideje a parton feküdt és a csillagokat nézte – ez volt az esti programjuk. Régóta nem jutott idejük egy kis semmittevésre, de a háborúnak már a leghalványabb árnyéka is tovatűnt, ezért megragadták a lehetőséget. Fleur és Bill Franciaországba utaztak néhány hétre, Cass pedig remek ötletnek találta, hogy Harryvel közösen vigyázzanak a Kagylólakra. A fiú eleinte vonakodott, de végül belement, és pár nap elteltével már ő is úgy gondolta, jót tesz nekik egy kis pihenés, távol mindentől.
– Láttál már hullócsillagot? – kérdezte Cass, mikor letelepedett Harry mellé a pokrócra.
– Nem igazán – felelte a fiú, elnyomva egy ásítást. Karját automatikusan a lány válla köré fonta, hogy szoros ölelésbe húzza. Az elmúlt időszak szörnyű eseményei után nem akarta újra elveszíteni, egy pillanatra sem. – Biztos megvárták, amíg te is ideérsz.
Cass halkan kuncogott, miközben szorosan a fiúhoz bújt. Nem szólt, csak csendben hallgatta a fiú légzését, a tenger morajlását és az éjszaka hangjait. Pontosan így képzelte el ezt az estét, nem szeretett volna se többet, se kevesebbet.
– Brazíliában is ilyen szép volt az égbolt? – kérdezte Harry álmos hangon.
– Fogjuk rá. – Cass a hátára fordult, fejét a fiú mellkasára hajtotta. Szorosan összefonták ujjaikat, és hagyták, hogy a nyugalom minden porcikájukat átjárja. – Melletted biztos szebbnek találtam volna.
Egy hosszú fénycsóva szelte át az égboltot. A lány behunyta a szemét, és egyetlen dolgot kívánt: hogy szerettei békében és nyugalomban élhessenek. Pár pillanatot még várt, mielőtt újra kinyitotta a szemét, hogy tekintetét ismét az éjszakai égboltra függessze.
– Kívántál?
– Igen.
– Elmondod? – Harry smaragdzöld szemében kíváncsiság csillogott.
– Akkor nem válik valóra – felelte Cass mosolyogva. Közelebb hajolt a fiúhoz, hogy ajkaik lassú, szenvedélyes táncba kezdjenek. Beleveszett a mámorító bizsergésbe, ahogy a bőrük egymáshoz ért és felforrósodott. Arra gondolt, hogy ezután többször is leshetnének csillagokat.

Címkék: ,